0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Advies Microsoft: gebruik geen Internet Explorer meer

Maak gebruik van een modernere browser

Microsoft adviseert bedrijven geen Internet Explorer meer te gebruiken, maar te kiezen voor een modernere browser. Internet Explorer werkt nog prima voor verouderde webapplicaties, maar is niet meer bedoeld voor dagelijks internetgebruik omdat ontwikkelaars hun websites niet meer testen voor Internet Explorer, aldus Microsoft-beveiligingsexpert Chris Jackson.

Dezelfde dag nog van je computerprobleem af?

Komt in orde. Wij begrijpen dat ondernemers zoals jij afhankelijk zijn van hun ICT. Daarom laten wij jou niet voortsukkelen. Wij komen direct in actie en zorgen ervoor dat jouw probleem wordt opgelost. En wat een verademing: Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu!

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact