0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Back-up Exchange Online en SharePoint

Verlies nooit meer belangrijke e-mail en bestanden

Met een Microsoft 365 back-up maak je een back-up van je Exchange Online en SharePoint omgeving zodat je e-mails, agenda en contactpersonen, OneDrive en Sharepoint sites 24/7 beveiligd zijn tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Veel mensen denken dat Microsoft automatisch een back-up maakt van je e-mail. Dat is echter niet het geval. Microsoft zorgt er standaard voor dat je (per ongeluk) verwijderde bestanden tot 30 dagen kunt terughalen. Daarna zijn deze bestanden definitief verwijderd.

'Een automatische complete Microsoft 365 back-up'

Microsoft 365 back-up oplossing van CompSolution

CompSolution biedt een complete Microsoft 365 back-up oplossing. Wij zorgen ervoor dat al jouw e-mails, agenda, contactpersonen en bedrijfsbestanden worden geback-upt. Voor altijd. Want onze oplossing kent geen limiet in de hoeveelheid data opslag en heeft een onbeperkte retentie.

Beschermt tegen virussen

Door deze back-up worden je e-mails en bestanden beter beschermd voor bedreigingen van buitenaf. Malware en virussen krijgen geen kans.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Elke sector kent specifieke eisen die gesteld worden aan dataopslag en de retentie hiervan. Met onze back-ups kun je altijd voldoen aan de wettelijke regelgeving. Bovendien voldoe je ook aan de AVG regelgeving, omdat de data uitsluitend wordt opgeslagen binnen de EU.

Exchange Online back-up pakket

Voor slechts €3,- per medewerker per maand heb je deze veilige back-up voor e-mails, agenda en contactpersonen. 

SharePoint Online back-up pakket

Voor slechts €5,- per maand heb je voor je hele organisatie deze veilige back-up voor bedrijfsbestanden.

Je hart sneller doen kloppen….

Wij, Tim, Mark, Walter en Dennis weten precies waarnaar jij verlangt: Een server die stabiel is en die jou nooit in de steek laat. En die vooral ook razendsnel is. Benieuwd hoe wij het hart van jouw bedrijf sneller kunnen laten kloppen?

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact