0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

De beste beveiliging tegen cybercriminaliteit

Een cyberaanval kan ook jou overkomen!

Je leest en hoort constant over cybercriminaliteit in de media. Zo ook vandaag weer op NU.nl: ‘Tientallen Nederlandse bedrijven zijn de afgelopen maanden getroffen door gijzelsoftware. Het gaat om een uitbraak van SamSam, een geraffineerde vorm van ransomware. Het gevraagde losgeld kan oplopen tot enkele tonnen.’

'Toen ik hoorde dat iemand flinke bedragen moest neertellen om zijn rechten terug te krijgen, wist ik dat we snel computerbeveiliging moesten regelen'

Sluipaanval van cyberaanvallen

De hackers gaan heel geraffineerd te werk: Ze slaan niet meteen toe, maar doen eerst goed onderzoek naar het slachtoffer. Daarna vergrendelen ze je bestanden en eisen ze losgeld. Ze zorgen ervoor dat in alle stilte je back-ups worden verwijderd of gesaboteerd, zodat je de besmetting niet ongedaan kunt maken. Zo moet je wel betalen.

Het kan jouw bedrijf ook heus overkomen... maar wij maken de kans zo klein mogelijk

Met onze beveiliging zorgen we dat jouw ICT op de achtergrond wordt bewaakt. Je kunt erop vertrouwen dat je goed beschermd bent tegen hackers.

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact