0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

7 redenen waarom klanten voor onze ICT services kiezen

Dáárom kies je voor CompSolution

Onze klanten kunnen het beamen: wij zijn geen doorsnee ICT bedrijf. We doen er alles aan om jou en je business te leren kennen. Waarom? Zo begrijpen we jouw computerproblemen het beste voor een ICT oplossing op maat. 

7 redenen waarom onze klanten voor de ICT diensten van CompSolution kiezen en waarom jij dit ook zou moeten doen:

 1. Je wilt dezelfde dag nog van je computerprobleem af
  Je wilt dezelfde dag nog van je computerprobleem af? Geen probleem! We zijn een relatief klein bedrijf en werkzaam in dezelfde regio als jij.
 2. Je wilt uitleg in termen die jij snapt
  Bij ons krijg je duidelijke uitleg over wat we wanneer doen. In gewoon Nederlands, want we snappen ook dat je geen ICT hebt gestudeerd.
 3. Je wilt een ICT bedrijf dat jou begrijpt
  Je wilt een ICT bedrijf dat jou en je business begrijpt. Je wilt geen algemene oplossing, maar een dienst die bij je past. We komen af en toe een kopje koffie drinken bij jou op de zaak. Ook als alles goed werkt. We komen niet alleen langs als je een urgent probleem hebt.
 4. Je wilt één aanspreekpunt voor alle ICT-zaken
  Je wilt één aanspreekpunt voor je volledige infrastructuur. Wij bieden álle ICT-diensten. Van beheer en support, tot cloud servers, hardware en VoIP telefonie.
 5. Je wilt je ICT’er direct aan de lijn
  Niets is irritanter dan een keuzemenu als je je ICT’er belt. Bij ons krijg je de juiste persoon direct aan de lijn. Met ons ICT service contract kunnen wij je ondersteunen waar en wanneer je maar wil. Ieder ICT bedrijf zegt het, wij maken er een sport van. We zijn áltijd bereikbaar.
 6. Je wil erop vertrouwen dat je veilig bent voor cybercriminaliteit en hackers
  Je wil erop vertrouwen dat je veilig bent voor cybercriminaliteit en hackers. Wij monitoren continu op de achtergrond. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken.
 7. Je wilt een ICT bedrijf met verstand van zaken
  Maar dan ook echt van álle ICT-zaken. Daarbij hoort een goed advies dat bij je past. Wij weten wie jij bent en wat je wilt. Zo kunnen wij precies inschatten welke ICT oplossingen het beste op jouw wensen aansluit. Bel 0182 - 709 709 om het zelf te ervaren!

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact