0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Office 365 migratie

Zorgeloos over naar de nieuwe ICT-standaard

Vroeg of laat ontkom je er niet aan; Je zult moeten overstappen op Office 365. Omdat je oude Microsoft office pakket niet meer wordt ondersteund. En waarom zou je dan weer losse licenties kopen die je na verloop van tijd ook weer moet vervangen? Office 365 is dé nieuwe ICT-standaard.

‘Voordelig werken in de Cloud, overal op ieder apparaat.’

Niets om tegenop te zien!

Zie je als een berg op tegen de migratie van je ICT naar Office 365? Omdat je de kennis ervoor niet in huis hebt? Ben je als de dood dat je belangrijke data kwijtraakt? En dat je ICT een tijd plat komt te liggen en dus niemand kan werken? Dat hoeft niet; als je het door ons laat doen.

Geen verlies van data

Wij zorgen voor een naadloze overgang naar Office 365: Iedereen kan doorgaan met zijn werk en al je bestanden, die her en der verspreid staat in mailboxen en op je netwerk, worden netjes overgezet!

Ben jij in de wolken?

Om je ICT razendsnel te laten werken, hoef je niet persé overal in mee te gaan. Het werken in de Cloud is nu bijvoorbeeld een hot item, maar past het ook bij jouw bedrijf? Wij smeren jou niets aan! Wil je een eerlijk advies over wat jouw ICT nodig heeft?  

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact