0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Netwerkbeheer

Veilig, snel en overal kunnen werken

Het netwerk zorgt ervoor dat je via een beveiligde internetverbinding (kabel of Wifi) snel en overal toegang hebt tot je ‘eigen werk’; e-mail, agenda, bestanden en softwareapplicaties: De aders van jouw bedrijf. Een slecht bedrijfsnetwerk veroorzaakt net als een verstopte verkeersader een hoop ellende: Computers en systemen lopen vast of werken zo traag als….

‘Jij doet waar jij goed in bent en wij zorgen dat de boel perfect draait.’  

Hoeveel verlies lijdt jouw bedrijf wel niet als je netwerk plat ligt?

Een ramp voor ondernemers. Is het voor jou de realiteit van alledag? Dat laat je toch niet voortduren! Wij leveren je een passend netwerk. In begrijpelijke taal leggen wij alle mogelijkheden uit. En als wij je netwerkbeheer doen, blijft het altijd draaien. Op volle kracht. Zo kan iedereen altijd en overal veilig en snel werken.

Dezelfde dag nog van je computerprobleem af?

Komt in orde. Wij begrijpen dat ondernemers zoals jij afhankelijk zijn van hun ICT. Daarom laten wij jou niet voortsukkelen. Wij komen direct in actie en zorgen ervoor dat jouw probleem wordt opgelost. En wat een verademing: Wij nemen de telefoon op zonder keuzemenu!

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Klantervaringen waar we trots op zijn

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact