0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Online werken in de cloud

Alles veilig in één online werkplek

Ben je die hoge, eenmalige investering voor je ICT omgeving ook zo zat? Stap met je bedrijf over naar een veilige en stabiele online werkplek in de cloud van CompSolution. Voor een vast bedrag per maand sla je veilig je bestanden op, heb je e-mail en alle Office programma’s in één online omgeving. Maakt je organisatie gebruik van specifieke software? Geen probleem. Ook die brengen wij onder in de cloud werkplek.

'Voor een vast bedrag per maand veilig werken in de cloud'

Flexibel werken in de cloud

Met de cloud werkplek van CompSolution kun je vanaf iedere gewenste locatie veilig en razendsnel werken. Bovendien kun je maandelijks nieuwe medewerkers toevoegen of verwijderen, zodat je nooit teveel betaalt.

Beheer en support voor jouw cloud werkplek

Ook een cloud werkplek moet goed beheerd worden. Wij zorgen voor de beveiliging en de benodigde updates. En mocht je ergens tegenaan lopen, dan bel je gewoon onze helpdesk.

Waarom online werken?

  • Geen hoge eenmalige investering
  • Vast bedrag per medewerker per maand
  • Overal en veilig aan het werk
  • Flexibel op- en afschalen van medewerkers
  • Inclusief beheer en support

Wil je weten hoe jouw cloud werkplek ervoor staat? 

Vraag een quickscan aan

Je hart sneller doen kloppen….

Wij, Tim, Mark, Walter en Dennis weten precies waarnaar jij verlangt: Een server die stabiel is en die jou nooit in de steek laat. En die vooral ook razendsnel is. Benieuwd hoe wij het hart van jouw bedrijf sneller kunnen laten kloppen?

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact