0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Werken in de Cloud

Je volledige kantoor in de cloud

Ben je die hoge, eenmalige investering voor je ICT omgeving ook zo zat? Stap met je bedrijf over naar een veilige en stabiele online werkplek in de cloud van CompSolution. Voor een vast bedrag per maand sla je veilig je bestanden op, heb je e-mail en alle Office programma’s in één online omgeving. Maakt je organisatie gebruik van specifieke software? Geen probleem. Ook die brengen wij onder in de cloud werkplek.

'Voor een vast bedrag per maand veilig werken in de cloud'

Flexibel werken in de cloud

Met de cloud werkplek van CompSolution kun je vanaf iedere gewenste locatie veilig en razendsnel werken. Bovendien kun je maandelijks nieuwe medewerkers toevoegen of verwijderen, zodat je nooit teveel betaalt.

99,9% beschikbaarheid

Onze cloud oplossing bevindt zich op verschillende gecertificeerde datacenter locaties in Nederland. De manier waarop wij de infrastructuur hebben opgebouwd, maakt dat een verstoring in één deel van de infrastructuur geen invloed heeft op andere delen. De gegarandeerde dienstverlening wordt door ons op 99,9% beschikbaarheid aangeboden. In de praktijk is in de laatste 5 jaar geen ongeplande downtijd geweest.

ISO 27001

De cloud oplossing voor onze klanten valt onder de Nederlandse en Europese wetgeving en voldoet aan de regels van de wetgeving van de GDPR/AVG.
 
Bovendien zijn de datacenters ISO 27001 gecertifieerd. De procedures worden jaarlijks door een externe auditor getoetst op bestaan, werking en kwaliteit. Internationaal wordt deze normering gezien als benchmark voor het niveau van informatiebeveiliging.
 

Beheer en support voor jouw cloud werkplek

Ook een cloud werkplek moet goed beheerd worden. Wij zorgen voor de beveiliging en de benodigde updates. En mocht je ergens tegenaan lopen, dan bel je gewoon onze helpdesk.

Waarom online werken?

  • Geen hoge eenmalige investering
  • Vast bedrag per medewerker per maand
  • Overal en veilig aan het werk
  • Flexibel op- en afschalen van medewerkers
  • Inclusief beheer en support

Wil je weten hoe jouw cloud werkplek ervoor staat? 

Vraag een quickscan aan

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact