0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

ICT probleem? CompSolution lost het op!

Jij vraagt, wij regelen het

Jij verwacht dat je ICT bedrijf alle computer gerelateerde problemen oplost. En terecht! Onderstaande ICT problemen losten wij voor onze klanten op. Staat jouw probleem er niet tussen? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0182 - 709 709 en wij denken graag met je mee!

 • WiFi storing en slechte internet verbinding
  Heb je slechte WiFi verbinding en constant internet storingen? Daar heb je geen tijd voor. Via ons netwerk heb je altijd feilloos internet. Met een gastennetwerk kunnen ook jouw klanten veilig gebruik maken van de WiFi. Dat is nog eens service!
 • Zandlopers en trage computers
  Zandlopers of een computer die helemaal niks meer doet? En zegt je huidige ICT’er dan dat je de computer uit en opnieuw aan moet doen? De dagen van frustratie zijn voorbij. Wij gaan opzoek naar de achterliggende oorzaak, brengen je op de hoogte van onze ICT oplossing en zorgen dat jij weer snel aan het werk kan.
 • AVG/GDPR privacy wetgeving niet goed geregeld
  AVG, GDPR, privacy wetgeving. Je hebt de klok wel horen luiden, maar snapt er de ballen niet van. Wij gelukkig wel.
 • Gegevens kwijt door gebrek aan back-up
  Wij regelen een goede back-up die automatisch al je bestanden veilig opslaat. Mocht je computer toch een keer op hol slaan, dan heb je je belangrijke bestand binnen no-time paraat.
 • Bestanden verdwenen door een gecrashte computer
  Gecrashte computers, kapotte harde schijven. De nachtmerrie van ieder bedrijf. Jouw verloren documenten wil je zo snel mogelijk terug. Heeft je huidige ICT’er een paar maanden nodig om de bestanden te achterhalen? Ze zijn gek geworden! Wij regelen dat binnen een paar dagen én tegen een scherper tarief!
 • Je printer doet het niet
  Je huidige ICT’er vraagt je wat het niet doet. Zucht. Als je dat wist dan had je hem niet nodig! Wij komen langs om het voor je op te lossen. Is je printer toe aan vervanging? Dan adviseren we je daar ook meteen over.
 • Het computersysteem ligt plat door kortsluiting
  Je buurman besluit met de elektriciteit aan de slag te gaan. Kortsluiting. Servers down. Nét op het moment dat jij een belangrijk project moet afronden. Wij zorgen dat je servers binnen een uur weer herstart zijn zodat jij zonder problemen verder kan werken.
 • Storende telefoonlijn
  Een belangrijke (potentiële) klant aan de lijn en je telefoonverbinding valt om de haverklap weg. Met onze VoIP oplossing zijn storingen verleden tijd. Coole gadgets krijg je er gratis bij. Gebruik je ze niet? Geen probleem. Ons systeem is rechttoe rechtaan. Je wilt immers gewoon kunnen bellen!

Blijf je klagen of juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact