0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

VoIP telefonie

Kraakhelder bellen via internet

De oren van jouw bedrijf: Een kraakheldere telefoonverbinding over het internet. Je ICT’er beloofde je gouden bergen met VoIP! De praktijk wijst helaas uit dat hij het niet kan waarmaken. Kortom, het werkt niet, waardoor jij niet goed met je klanten kunt communiceren. Zo kun je je bedrijf niet runnen:

  • Je kunt degene aan de andere kant van de lijn amper verstaan.
  • Bij het doorverbinden valt de lijn weg.
  • Door een internetstoring ben je telefonisch helemaal niet bereikbaar.

‘Doe je bedrijf een plezier: Laat de ICT aan ons over.’

Blijf niet aanmodderen

Stap over naar een ICT-bedrijf waaraan je het wel kunt overlaten: Wij zorgen voor een goed werkend VoIP-netwerk, zodat jij kunt communiceren op jouw manier. Wij geven je helder advies op maat over vaste VOiP telefonie, mobiele VOiP telefonie, headsets en overschakelen van vast naar mobiel. We leggen het voor je aan en doen het beheer.

Jouw wensen; wij hebben er wél oren naar!

Stel jezelf de vraag: Blijf jij eindeloos trekken aan een dood paard? Of laat je je ICT voortaan doen door een bedrijf dat jou wel begrijpt? Wij zijn, anders dan de gemiddelde ICT’er, communicatief vaardig. Vertel ons je wensen en wij luisteren echt naar je. 

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact