0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Werkplekbeheer

Laat ICT je werkdag niet verpesten

Je computer loopt voor de zoveelste keer vast, precies nu je tegen een strakke deadline aanzit. De stoom komt uit je oren en je gooit nog net je computer niet uit het raam. Hoopvol bel je de ICT-helpdesk. Helaas hoor je daar: ‘Ik weet het niet. Mijn collega wel, maar die is er vanmiddag weer…’ Waar betaal je jouw ICT-bedrijf dan eigenlijk voor?

‘Altijd een snelle oplossing paraat.’

Wij begrijpen jou wel

Op de werkplek wordt het geld verdiend: De hersenen van jouw bedrijf. Wat is dan het belangrijkste van ICT op de werkplek? Dat het altijd en supersnel werkt. Punt. Wij begrijpen dat en laten ICT je werkdag niet verpesten. Wij zijn altijd bereikbaar en lossen problemen direct voor je op.

ICT’ers van wie je gaat houden!

Nu sta je voor de keuze: laat je alle ICT-zaken bij die ICT’er die eigenlijk niet doet waarvoor je hem hebt ingeschakeld of stap je over naar ICT’ers met wie je wel normaal kunt praten? Je mag het ons gerust vragen. Wij beloven je dat wij die ICT’ers zijn van wie je wel zult gaan houden.

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Klantervaringen waar we trots op zijn

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact