0182 - 709 709 Quickscan Offerte Helpdesk

Zakelijk WiFi-netwerk

Altijd een snelle en veilige verbinding

Je wilt dat je klanten en medewerkers binnen je bedrijf gratis kunnen inloggen op jouw zakelijk WiFi-netwerk. Hoe knullig is het niet als je dit aanbiedt en het doet het vervolgens niet? Omdat ze met de inlogcode niet op het netwerk komen of omdat de verbinding storingen geeft. Een onwerkbare situatie in de huidige kantooromgeving.

‘Onze klanten kunnen het weten; door ons werkt je WiFi wel.’

Snel en veilig WiFi

Wij zorgen voor de juiste aansluiting, zodat je WiFi altijd en overal in je pand werkt. Snel en veilig. Wie kunnen beter over ons oordelen dan onze klanten? Siegfried van Horssen van All4finance: ‘We hadden slechte WiFi en constant storingen. CompSolution heeft nieuwe routers geplaatst en de hele donderse bende aangepakt. Sindsdien werkt ons internet feilloos!’

Ooit positieve verhalen gehoord over ICT’ers?

Meestal staan wij ICT’ers niet zo goed bekend. Wij zouden jou niet begrijpen en jij ons niet. Maar wij, Tim, Mark, Walter en Dennis, zijn ICT’ers met wie je wel normaal kunt communiceren. Onze klanten beamen dit. Wil je ook weten hoe wij het verschil maken?  

Ps. Als ICT-bedrijf willen wij bij problemen of storingen altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom werken wij exclusief voor MKB-bedrijven in de regio GoudaWaddinxveenWoerdenZoetermeerAlphen aan den RijnBodegraven en Reeuwijk.

Blijf je klagen of start je met juichen? Offerte aanvragen

Vraag het aan CompSolution ICT Service

Aanhef *

Direct contact

CompSolution levert al meer dan 12 jaar ICT-diensten. ICT’ers die ondernemers begrijpen en met wie je wél normaal kunt praten. Waar mogen wij jou mee helpen?

0182 - 709 709 Offerte aanvragen

ICT’ers waar je mee kunt praten
0182 - 709 709 Contact